BENISSIMO PIZZA'S WEESP

BENISSIMO PIZZA'S WEESP Laat uzelf genieten van de echte Italiaanse smaak!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 66 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Benissimo Pizza's Weesp. Meer weten? Ontdek meer

19 jun 2022 om 19:39 Lekkere pizza goed warm
18 jun 2022 om 21:24 Hadden kapsalon besteld, maar dat was niet lekker. Grote brokken vlees en opgewarmde patat. Zo jammer, de vorige keer was het heerlijk. De bezorg tijd was ook een 30min later dan ik had aangegeven. Ben voorlopig wel weer klaar met Bennisimo.
7 jun 2022 om 14:05 Snelle bezorging erg warm eten. Lasagne smakelijk lekkere saus de pizza en Pasta ook .
6 jun 2022 om 20:56 Eten was mwah, ik hrb lekkerdere pizza 's gehad en de bezorger (met muziek op) vergat dat ik moest betalen
18 apr 2022 om 12:57 Het eten was gewoon slecht. Spaghetti was koud en droog. Niet voor herhaling .
13 apr 2022 om 19:27 Pizza was bij lange na niet lang genoeg de oven in geweest. Deeg was op plekken rauw. Erg karig belegd ook. Daarnaast ook verkeerde drinken meegegeven.
9 apr 2022 om 20:51 Prima pizza, erg handig dat je per pizza toppings kan toevoegen en maat kan kiezen.
8 apr 2022 om 21:12 Lauwe calzone en geen knoflooksaus erbij.De shoarmastukjes waren stukken.De pasta was flauw en de extra kaas die ik erbij bestelt had was zo weinig dat een theelepeltje te groot was en ipv spek was het ham.Wij bestellen hier nooit meer
1 apr 2022 om 20:56 Duurde lang voordat ik het had. Had kalfsdoner besteld, maar kreeg meer een broodje shoarma. Niet lekker, met een gekke smaak. Heb het helaas na twee hapjes weggegooid. Een deceptie. Ik zal hier niet meer bestellen.
24 mrt 2022 om 20:07 Eten had een rare smaak. Alsof er parfum in zat. We kregen er een afbakbroodje bij dat van binnen niet gaar was. Bezorger was op tijd.
10 mrt 2022 om 9:15 Kwaliteit perfect helaas te koud
7 mrt 2022 om 9:48 Er was maar 1 soort pasta beschikbaar. De hoeveelheid saus en vlees in de pasta was minimaal. Het beleg op de pizza was ook minimaal. De tiramissu was prima.