BENISSIMO PIZZA'S WEESP

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 87 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Benissimo Pizza's Weesp. Meer weten? Ontdek meer

17 nov 2022 om 20:01 Pizza en salade was prima, geen klachten
3 nov 2022 om 17:47 Thanks
16 okt 2022 om 19:37 Je krijgt niet wat je besteld, de döner lijkt op de diepvries döner die je in de supermarkt koopt en de patat was nog rauw. Kortom 1 grote teleurstelling. De bezorging daarin tegen was wel snel.
28 sep 2022 om 17:38 Meer dan 2 uur en het eten is nooit gekomen
13 sep 2022 om 21:20 Pasta carbona met daarin kebab. Niet echt te eten. Dat dan ook niet gedaan Een bezorger zo jong dat het niet kan kloppen die aan de deur om een fooi vroeg. Was de eerste en laatste keer.
10 sep 2022 om 22:58 Had een Kipsate besteld maar had een normale gekregen, kip proefde oud aan, heb paar happen van genomen daarna weg gegooid zonde
30 aug 2022 om 20:10 Incomplete bestelling dit keer.. In de pasta pollo bianca ontbrak de brocolli en in de pasta funghi zat geen peterselie. Jammer, zullen hier niet veel vaker meer bestellen.
14 aug 2022 om 20:26 Ik ga hier echt nooit meer bestellen...van de pizza calzone was vlees nog rauw en kinderpizza was ook niet te eten. Had tiramisu besteld en kreeg zonder melding ijs erbij..echt slecht!!!
12 aug 2022 om 19:58 Gewoon goed
31 jul 2022 om 18:01 Bijna tot 4 x de verkeerde bestelling, uiteindelijk moeten vechten voor een complete shoarma schotel kreeg ik hierbij alleen vlees zonder andere spullen erbij. Na de 4e heen en weer rit, ontbrak nog steeds een salade en een broodje Wat een kt dag
31 jul 2022 om 17:36 The food was disgusting, the chicken wings were burned full black. The pizza didn’t taste at anything and the meet was expired. Never order again! DISGUSTING!!
26 jul 2022 om 21:33 Bezorging was op tijd maar het eten was koud. Pizza was niet gaar.